TC menerima tempahan crochet bagi sesiapa yang berkenan dengan product2 yang dihasilkan dalam blog ini. Kepada yang berminat boleh email @ sms bersama detail2 ini:Nama; Alamat;No Phone;Product Crochet yang dikehendaki;Saiz atau ukuran atau umur yg dikehendaki;Warna yang dikehendaki..ke email twincrochet08@gmail.com dan 019-4762458,0193805890






Tuesday, March 10, 2009

Yeay..tak lama lagik cuti sekolah

Huhuhu..macam mama tengah sekolah plak yer baca tajuk di atas..
Mama bukan aper..mama memang happy kalau tiba cuti sekolah ni sbb....babah cuti lama...
boleh la mama spend masa lama sket ngan babah kan...selalu babah balik 2 hari jer..sabtu dan ahad kan..tak cukup masa...anak4 lagik nak kena layan...mama lagik..mana cukupkan 2 hari..

4 comments:

  1. yeay yeay cuti sekolah... hmmm adakah abg azam balik nanti ada yang ke-5 jeng jeng jeng.. heheheh

    ReplyDelete
  2. Re Yati:mana ada lagik la..hu3...stop dulu utk 5 tahun...hu3
    Anne:hehehhe...semua seronok cuti sekolah yerk..

    ReplyDelete